Paleo banánkenyér

paleo banánkenyér

Ha szeretnénk kipróbálni milyen liszt és cukor nélkül süteményt sütni, akkor elsőre javaslom ezt a banánkenyeret.
Mennyei finom!!! 

Aprítógépben összekevertem a hozzávalókat, szilikonformába tettem (20×20 centisbe) és 25 percet sütöttem 200 fokos sütőben. A kókusz és a banán isteni illatú miközben sül.

Hozzávalók:

3 banán
3 tojás
fél csésze kókuszliszt
5 evőkanál kókuszzsír
1 evőkanál fahéj
1 teáskanál szódabikarbóna
csipet só

banankenyer2-1000x1000

2 thoughts on “Paleo banánkenyér”

  1. Az lenne a kérdésem, hogy mitől ennyire “vizes” a tésztája fél óra sütés után is? Amúgy ízletes süti, csak az állaga egy kicsit gusztustalan.

    Reply
    • Kedves Ildi! A kókuszliszt miatt vizes, mivel az nem szívja fel a folyadékot, úgy mint más liszt. Kipróbálhatod zablisztel, rizsliszttel vagy más gluténmentes lisztel is, akkor biztos nem lesz olyan vizes. Én még nem próbáltam, úgyhogy nem tudom biztosan. Jó sütést!!!

      Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Töltsd le kedvenc receptjeimet egy e-könyvben!

Kérem a könyvet!