Kedves leves
Ez a leves a kedvencünk lett az utóbbi időben, csupa növényi dolgokat tartalmaz és az ízkombináció tökéletes.
Étel és élet receptek
Ez a leves a kedvencünk lett az utóbbi időben, csupa növényi dolgokat tartalmaz és az ízkombináció tökéletes.
Úgy gondolom a curry a pörkölt indiai verziója és a különbség a fűszerekben rejlik. Beszerezhetjük külön-külön is a fűszereket, de ha nem főzzük elég gyakran akkor sosem fog elfogyni, ezért én Curry fűszerkeveréket szoktam venni. A fűszeres ételek azért jók, mert élvezhetjük a fűszerek fantasztikus gyógyitó erejét. Rizzsel tálaljuk. Dúsíthatjuk kókusztejjel vagy joghurttal is.
A krémlevesek a legegyszerűbbek a világon. Mostanában én a brokkoli krémlevest spenóttal szoktam “zöldíteni”. Főzés után teszem bele, és igy turmixolom össze a levest. A krémleveseket én krumplival szoktam krémesebbé tenni, tejterméket nem használok.