A juice készítés

Szóval miért jobb kipréselni egy alma levét, mint egyben megenni? Először is ez egy tömény vitaminbomba élő enzimekkel. Ha üres gyomorra iszod, azonnal a véráramba kerül, és a sejtjeid kapnak egy nagy adag életerő löketet. Aztán még kíméli a gyomrot, nem igényel különösebb emésztést, ezért fogyasztható böjtölés alatt is. Ja és isteni finom!!! Lehet kombinálni … Read more

Párolt gomba és krumpli salátával

A zöldségek párolása nagyon finom és egészséges ételeket eredményez. Lehet párolni párolóedényben, ilyenkor két edénnyel dolgozunk és a zöldségeket a víz fölé egy lyukas edénybe helyezzük, de lehet úgyis, hogy a zöldségeket egyből kevés vízbe tesszük. Ezen a videón gombát és krumplit párolok kevés vízben. Egy finom paradicsomos, fokhagymás öntettel megbolondítom és salátával tálalom. Hozzávalók: … Read more

Cukkinisaláta

A salátakészítésben igazán kiélheti az ember a kreativitását. Már az öntetnél számtalan variáció lehetséges, olaj és citromlé? vagy olaj és joghurt? és a fűszerezés…..só, bors, fokhagyma, kakukkfű, oregánó, petrezselyem, bazsalikom…..hm és a fűszert lehet frissen, zölden is beletenni. Máris összefut a nyál a számban. És akkor még nem beszéltünk arról ami belekerül az öntetbe: saláta, … Read more

Zöld turmix

Zöld turmix

A zöld turmix egy csoda. Ha beírod a google-ba, hogy zöld turmix, további információkat is találsz. Nagyon egyszerű és tényleg finom. Pár éve elolvastam a Nyers étel csodája, című könyvet és bár tetszett az a fantasztikus átalakulás, amin a zöldségek és gyümölcsök hatására átment a család, de megrémültem attól a jövőképtől, hogy répát rágcsáljak egész … Read more

Töltsd le kedvenc receptjeimet egy e-könyvben!

Kérem a könyvet!