Padlizsán pirítós

Együnk több zöldséget mozgalom nevében, íme most közzéteszek egy újabb nagyon egyszerű és nagyszerű felhasználási módját egy csodálatos növénynek: a padlizsánnak. Igen ilyen egyszerű: 1. megmossuk, szeleteljük és sütőrácsra helyezett sütőpapírra tesszük. 2. Apróra vágott paradicsomot teszünk a padlizsánokra. 3. Fűszerezzük, sózzuk (illik hozzá az olaszos fűszerek: oregánó, bazsalikom, rozmaring). 4. A tetejére sajtot szórunk … Read more

Babos padlizsán leves

  Vajon mit lehet ezekből a hozzávalókból készíteni? Például levest! Hozzávalók: 1 padlizsán 1 babkonzerv hagyma kis citromlé fűszerezés: só, bors, és ha van otthon: friss petrezselyem 1. A sütőben 30-45 percig sütjük a padlizsánt, majd ha kihűlt akkor meghámozzuk. 2. Kevés olívaolajon megpirítjuk a hagymát. 3. Hozzáadjuk a babot és a padlizsán, felöntjük kb. … Read more

Töltsd le kedvenc receptjeimet egy e-könyvben!

Kérem a könyvet!